پنجمین جشنواره ملی حرکت (ویژه دستاوردهای انجمن های علمی) در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد / شانزدهم آبانماه  1391

این جشنواره در تاریخ های 8 لغایت 10 آبان در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران و با حضور دکتر سیدی معاون فناوری اطلاعات ریاست جمهوری، دکتر خواجه سروی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر دارا مدیر کل فرهنگی  و اجتماعی و دکتر متقی مدیر انجمن های علمی وزارت علوم، برگزار شد. در این جشنواره، دانشگاه ولی عصر (عج) نیز با ارائه دستاوردهای انجمن های علمی خود که در دومین جشنواره درون دانشگاهی حرکت حائز رتبه های برتر در زمینه های پژوهشی، آموزشی، ترویج و .... شده بودند، شرکت نمود.

لازم به ذکر است در این جشنواره از سوی وزارتخانه، سرکار خانم الهام محسنی (دبیر شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشگاه) به عنوان دبیر شورای دبیران قابل تقدیر انجمن های علمی دانشجویی انتخاب و از ایشان تقدیر به عمل آمد.