پیام ریاست محترم دانشگاه ولی عصر(عج) به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو  / 15 آذرماه 1391

بسم الله الرحمن الرحیم

درروزهای کنونی که برگ های تقویم پرافتخار ایران اسلامی بادرخشندگی هرچه تمام تر ورق می خورد حضورملموس دانشجویان درتحولات ورویدادهای سیاسی کشوروتیزنگری دررخدادهای جهانی توسط این قشربیش ازهرزمان دیگراحساس می شود ،پویایی این فوج عظیم خردودانش بامدنظرقراردادن این تفکر که: دانشگاه اصلی ترین کانون مباحثات ومجادلات سیاسی ،فرهنگی واجتماعی و... وعرصه رویارویی همه تفکرات سیاسی باگرایشات مختلف است بانگرشی استکبارستیزانه ودین مدارانه دربسیاری ازحوادث انقلاب اسلامی همدوش بارهبرومردم درصف اول مبارزات حق طلبانه علیه نقش آفرینی های کریه و پلید استکبار حضورفعال گسترده داشته است ومی طلبد درزمان فعلی که تمام دشمنان اسلام وایران اسلامی با انواع هجمه های گوناگون قصد جلوگیری از این سیر روند انقلاب اسلامی و نفوذ آن در دیگر دوَل ستمدیده جهان رادارند نقش پویای خودرانشان دهند.

اینجانب ضمن گرامیداشت این روزبه یادماندنی وگرامی داشت یادوخاطره تمام شهدای انقلاب اسلامی، از اینکه عرصه ای برایم فراهم شد تا خدمتگزارشما دانشجویان باشم خوشحالم و امیدآن دارم که شما درسایه وجود مقدس حضرت ولی عصر(عج) و استفاده ازرهنمودهای داهیانه وعالمانه رهبرفرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای مدظله العالی پاسدارحقیقی خون شهداء خاصه شهدای دانشجوباشند.

جزای خیربرای همه شما ازدرگاه ایزد مسئلت می نمایم.

رضا رنجبرکریمی/رییس دانشگاه ولی عصر(عج)