مراسم بزرگداشت هفته جهانی حسابدار در دانشگاه ولی عصر (عج) /19 آذرماه 1391

مراسم بزرگداشت هفته جهانی حسابدار با حضور مدیرعامل سابق شرکت بورس اوراق بهادار تهران در دانشگاه ولی عصر (عج) به همت انجمن علمی رشته حسابداری و با حضور جناب آقای دکتر علی رحمانی، مدیر گروه حسابداری دانشگاه الزهرا و مدیرعامل سابق شرکت بورس اوراق بهادار تهران، مراسمی به مناسبت بزرگداشت هفته جهانی حسابدار (14 تا 21 آذرماه) روز یکشنبه 19 آذرماه از ساعت 14 تا 17 بعد از ظهر در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید.

این مراسم با قرائت آیاتی از قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و در ادامه، پیام رئیس انجمن علمی حسابداری ایران (جناب آقای دکتر علی ثقفی) به این همایش توسط آقای دکتر انصاری (از اعضای هیات علمی گروه حسابداری) قرائت شد.

در این مراسم، دکتر رحمانی ضمن تبریک هفته حسابدار، درباره تحولات اخیر رشته و حرفه حسابداری و نیز نقش و جایگاه حسابداران در ایران و جهان سخنرانی نمودند. ایشان در بخشی از سخنان خود بیان داشتند که حسابداری بزرگترین صنعت تولید اطلاعات در دنیاست و حسابداران از طریق ارایه اطلاعات شفاف، قابل اتکا و مفید، برای جامعه آرامش به ارمغان می آورند و به توسعه پاسخگویی و مردم سالاری کمک می کنند.

رونمایی از شماره جدید نشریه تخصصی انجمن علمی حسابداری دانشگاه با عنوان "جام حساب نما" و پاسخگویی به سوالات حضار توسط دکتر رحمانی و دکتر انصاری بخش های دیگری از این مراسم بود.