پژوهش تقاضا محور و تولید دانش بنیان، زیربنای اقتصاد مقاومتی   / 27 آذرماه 1391

ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری به کلیه‎ دست اندرکاران پژوهشی و فناوری، اعضاء هیات علمی و دانشجویان به عنوان پژوهشگران و سنگربانان و کارکنان دانشگاه به عنوان نیروهای پشتیبان سنگر علم و دانش.

همانطور که مستحضر هستید هفته آخر آذرماه هر سال به عنوان هفته پژوهش و فناوری نامگذاری گردیده است. در دانشگاه ولی عصر(عج) با توجه به حضور در جشنواره تهران، هفته پژوهش به مدت دو هفته از تاریخ 27 آذرماه لغایت 6 دی ماه برگزار می‎گردد. اعم فعالیت‎هایی که در این دو هفته برگزار می‎گردد شامل :

1-    برگزاری کارگاه‎های علمی و تخصصی توسط اعضاء هیات علمی دانشگاه.

2-    برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی شهرستان رفسنجان با همکاری فرمانداری، موسسه تحقیقات پسته، دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش، شرکت ملی صنایع مس ایران و سایر ارگانها در هفته اول دی ماه.

3-    انتخاب برترین‎های پژوهشی دانشگاه بر اساس آیین نامه انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه به شرح ذیل:

پیشکسوت: دکتر محمد امین سمیع – جوان: دکتر مهدی ملایی

پژوهشگران برتر دانشکده: دانشکده ادبیات و علوم انسانی: دکتر سعید حاتمی- دانشکده علوم پایه: دکتر حسن رنجبر عسکری- دانشکده ریاضی: دکتر مرتضی جعفرپور- دانشکده کشاورزی: دکتر حمیدرضا روستا- دانشکده فنی و مهندسی: مهندس علی فیاضی- دانشکده علوم اداری و اقتصاد: دکتر عبدالمهدی انصاری-

پژوهشگران برتر گروه‎ها:

گروه باغبانی: دکتر حمیدرضا کریمی- گروه خاکشناسی: دکتر وحید مظفری- گروه گیاهپزشکی: دکتر حمزه ایزدی- گروه زراعت و اصلاح نباتات: دکتر اصغر رحیمی

گروه فیزیک: دکتر علی رحمتی – گروه شیمی: دکتر علی دره کردی

گروه عمران: مهندس شهریار شاهرخ آبادی- گروه مهندسی شیمی : دکتر علیرضا طالبی زاده- گروه گروه ریاضی: دکتر علی آرمندنژاد. مهندسی کامپیوتر: مهندس حاج احمدی- گروه مهندسی مکانیک: دکتر علیرضا عرب سلغار

گروه مدیریت: منصور اسماعیل زاده

گروه تربیت بدنی: آقای حسین بابایی - گروه زبان وادب فارسی: دکتر محسن پورمختار

پژوهشگر برتر کارمند: آقای واحد باقری.

پژوهشگر برتر دانشجویی: دکتری گروه ریاضی: دکتر سید علی محمد محسن الحسینی- دانشجوی ارشد گروه ریاضی: خانم فرزانه اکبر زاده- دانشجوی ارشد گروه باغبانی: یاسر محسنیان، دانشجویان ارشد فیزیک: خانمها: مریم سالاری و مرضیه قوهستانی.

پژوهشکر برتر دانش آموزی: سعید امیری منش-امیر حسین ستوده فر- ندا رجبی

4-    برگزاری هفته پژوهش تا تاریخ 7/10/91 به همراه جشنواره تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه.

5-   دعوت از اساتید برجسته کشوری جهت سخنرانی و برگزاری کارگاه‎هایی همانند: پدافند غیرعامل و مدیریت بحران، تهدیدات بیولوژیکی، کارآفرینی و ایجاد شرکت‎های دانش بنیان و ...

با آرزوی توفیق الهی

حسن رنجبر عسکری