افتتاح دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری شهرستان رفسنجان / 2 دی ماه 1391

دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری شهرستان رفسنجان در محل  فاز 4 دانشکده فنی دانشگاه ولی عصر(عج) برگزار گردید. این نمایشگاه با حضور فرماندار محترم شهرستان رفسنجان، ریاست محترم شورای شهر رفسنجان، ریاست محترم موسسه تحقیقات پسته کشور، مدیر محترم جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان، ریاست محترم دانشگاه علامه جعفری، مدیر کل محترم امور پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی، ریاست محترم اداره هواشناسی وتعدادی از مسئولین شهرستان، هیات رئیسه، اعضاء هیات علمی وغیر هیات علمی و دانشجویان دانشگاه ولی عصر(عج) در ساعت 9:30 صبح روز شنبه 2دی ماه 91 افتتاح گردید.

آقای دکتر رنجبر عسکری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این مراسم  با بیان توضیحاتی  به شرکت کنندگان عنوان کرد:  دومین دستاوردهای پژوهش و فناوری شهرستان رفسنجان در 12 غرفه برپا ودر مدت یک هفته  در معرض دید بازدیدکنندگان محترم قرار خواهد گرفت. وی گفت  موسسه تحقیقات پسته کشور، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، پژوهشسرای امام محمد باقر و اداره هواشناسی از جمله ارگان های دولتی هستند که در این نمایشگاه، دستاوردهای پژوهشی خود را به نمایش گذاشته اند، که جا دارد از همکاری این عزیزان کمال سپاس و تشکر بعمل آید. علاوه بر غرفه‎های اختصاص داده شده به دستاوردهای پژوهش و فناوری، یک غرفه نیز اختصاص به محصولات فن بازار داده شده بود که شرکت بهبود سیستم، محصولات ساختمانی خود را که بر اساس دانش نوین تولید نموده است در معرض دید تماشاگران قرار داده است.

ایشان غرفه‎های دانشگاه ولی عصر(عج) که چندین محصول جدید در این نمایشگاه ارائه نموده‎اند را به شرح ذیل اعلام کرد

تهیه خمیر کاغذ از پسماندهای کشاورزی اجرا شده توسط دکتر طالبی زاده عضو هیات علمی دانشکده‎ی فنی و مهندسی، تولید ورمی کمپوست و چای کمپوست از ضایعات کشاورزی و کود دامی توسط دکتر اصغر رحیمی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی، تولید انواع نانو ذرات توسط اعضاء هیات علمی گروه فیزیک و شیمی و ساخت ماشین استرلینگ، پمپ خلاء توربومولکولی توسط دانشجویان کارشناسی فیزیک، و ...