نشست هم اندیشی اساتیدونخبگان دانشگاهی برگزار شد / 7 دی ماه 1391

نشست هم اندیشی اساتیدونخبگان دانشگاهی با حضور دکتر محمد صادق کوشکی کارشناس مسائل منطقه ای  و عضوهیات علمی دانشگاه تهران در تاریخ 7 دیماه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار گردید.

دکتر کوشکی با استفاده از نرم افزار google earth   در این جلسه وضعیت منطقه ای جمهوری اسلامی ایران وقرار گیری آن در بیضی انرژی جهان ، اهمیت تنگه هرمز وجزایر نوزده گانه ایران در آبهای  خلیج فارس و دریای عمان که هرکدام بهترین موقعیت دفاعی را برای  این کشور فراهم نموده است  ،تقسیم سواحل خلیج فارس بین کشورهای منطقه  توسط استعمار انگلیس در چند قرن گذشته  وهدف استعمار از ایجاد تفرقه  وشکاف در بین نیروهای انقلابی وحجم انبوه این ترفندها در انتخابات 88 و بعداز آن مورد بررسی قرار گرفت.این جلسه با حضور ریاست دانشگاه دکتررنجبرکریمی،  فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه رفسنجان، معاونین،وتعدادی از اعضای هیات علمی وغیر هیات علمی ودانشجویان برگزار گردید.

در پایان به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.