جلسه تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه برگزار گردید / 13 دی ماه 1391

این جلسه در تاریخ سه شنبه 13 دیماه ، ساعت 10 صبح  در سالن  کنفرانس سازمان مرکزی به همت معاونت پژوهشی و فناوری برگزار کردید در ابتدای این  جلسه وپس از تلاوت قران وسرود جمهوری اسلامی آقای دکتر رنجبرکریمی رییس  محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم وتبریک به همه پژوهشگران برتر  دانشگاه مجددا از برگزار کنندگان نوزدهمین کنفرانس شیمی آلی ایران در دانشگاه تشکر کردند.

... ایشان باتوجه به مشکلات اقتصادی کشور که عمده ان ارمغان استکبار بر ملت مظلوم ایران است وبه تبع آن کمبود بودجه های پژوهشی را مانعی جدی بر سر راه پژوهشهای دانشگاهی وکاربردی ندانست واز همگان خواستند همدوش با تمام اقشار  جامعه با نظر داشت راهکردهای صرفه جویی دست از پژوهش برنداشته وهمدوش صنعتگران وهمراه کشاورزان رفسنجانی باشند .

رنجبر کریمی با توجه به محدودیت جمعیت اعضا هیات علمی دانشگاههای کشور

آنها راجزوخواص جامعه خواند واز انها تلاش مستمر وپرخیر برکت را  برای مردم همراه با بصیرت خواستار شد.

رنجبر کریمی با گلایه از حضور کمرنک ونا کافی اعضای هیات علمی در برنامه های دانشگاه از آنها خواست در کنار کار علمی از از این برنامه ها استفاده وبرای بهتر شدن آنها ارائه نظر نمایند

ایشان با آرزوی اینکه این دانشگاه به جایگاه واقعی خود به خصوص نامی که بر ان گذاشته شده برسد ضمن تقدیر از تمامی مدیران ودلسوزانی که از اول حیات این دانشگاه منشا خیرات وکارهای بزرگ بوده اند از همگان خواست برای ادامه حیات مادی ومعنوی این دانشگاه تلاش کنند واز همه اعضای هیات علمی دانشگاه خواست خود را وارد گود پژوهش نموده و با این علم به عمل امده نام زیبای ولی عصررا در جهان علم تکرار کنند.

آقای دکتر عسکری معاونت محترم پژوهشی هم در این جلسه با بیان آیه ای از قران کریم همه اساتید دانشگاه را به انجام پژوهشهای کاربردی فراخواند وبا نمایش نموداروجداولی جایگاه تحقیق وپژوهش وجایگاه پژوهشگران در رشته های مختلف در دانشگاه را در  یک ساله گذشته به معرض دید پژوهشگران گذاشتند.

پایان بخش جلسه تقدیر از پژوهشگران دانشگاه با اهدای جوایز ولوح تقدیر بود.

عکس و مشخصات پژوهشگران برتر (کلیک کنید)