نشست دکتر هاشمی نژاد دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) / 18 دی ماه 1391

نشست دکتر سید محمد جواد هاشمی نژاد دبیر کل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در دو نوبت با دانشجویان ،اساتید و کارمندان برگزار گردید.

سخنران این مراسم در ابتدای کلام به تاریخ انقلاب وحضور گرو هک های تروریستی مختلف از اول انقلاب ونحوه فعالیت انها  اشاره کرده وافزودند

سازمان منافقین یکی از مهم ترین این تشکلهای تروریستی به شمار می اید.و چیزی که باعث شده این سازمان بعدازگذشت 50 سال باقی باشد توان فریب کاری انهاست. انها توانستند در درابتدا  به مدت دو سال شرایط کشور را مانند فتنه 88به همین حالت نگه دارند. واین برای این بود که انها خودشان را پشت سر افراد موجه نظام قرار داده بودند واین توان را داشتند که فعالیت کنند.انها اولین پایگاه های خود رادر دانشگاه ها برپا کردند بعداز ان با نفوذ در حزب جمهوری اسلامی باعث شهادت افراد بلند پایه نظام شدند.ودر دانشگاه انقدر عرصه را تنگ کرده که شهید بهشتی نتوانست بیش ازنیم ساعت در دانشگاه مشهد صحبت کند. انها دو جبهه نفوذ داشتند 1- نفوذ در سازمان های مختلف 2-نفوذ در بیت حضرت امام  . از جمله این نفوذ ها میتوان به همکاری انها با بنی صدر اشاره کرد و جالب این جاست تا روزی که انها با هم فرار کردند کسی نمی دانست انها با هم همکاری می کردند.و چیزی که باعث شد اینها بعد از سالها دوباره برگردند این بود که دو نسل از انقلاب چیزی از انها نمی دانستند وفقط می دانستند بهشتی و.. شهید شدند دیگر نمی دانستند  دستان پشت پرده ترور انها چه کسانی هستند.  منافقین کوردل درسال 88 نیزبا نفوذ خوددر افرادی که ادعای انقلاب را داشتند اهداف خود راپیش بردند. تقریبا یک هفته قبل از فتنه 88 مسعود رجوی شعارهایی که باید در اغتشاشات گفته می شد را تعیین کرده بود. بیانیه هایی که اقای کروبی می دهد صبح روز بعد در سایت منافقین زده می شود. اما ما باید ببینیم کار کرد انها چیست ؟که امریکا با اینکه میداند مردم ایران از انها دل خوشی ندارند ولی انها را از لیست  تروریست ها خارج میکند.مگر صدام چه استفاده ای از انها داشته ؟ که امریکا نیز بدنبال ان است.تنها گروهی که به امریکا اعلام می کند هر جا اقدام ضد ایرانی باشد ما هستیم  همین منافقین هستند. شما اگر فضای اینترنتی را در زمان فتنه مشاهده کرده باشید و پیامکهایی که می رسید وهمه  موضوعشان تمسخر اعتقادات دینی بود. اما در حال حاضر موضوع شده  بحث عوام وقومیتی و تجزیه طلبی واین همان سیاست اسرائیل است.  این گروه در بحث فعالیت های هسته ای نیز فعال بوده مثلا  دو ماه قبل از ترور عکس واطلاعات دانشمندان ما روی سایت منافقین قرار میگیرد.

وما با گروهی مواجه هستیم که چه پولهایی در اختیار انها قرار میگیرد برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی. همچنین تاکید کردند  برای مبارزه با انها باید محیط های علمی ما ابزارها وتفکرات انها را بشناسند.دانشجویان ما باید بصیرت تاریخی داشته باشند. وخواص ما برای اختلافاتی که موجود هست مرز داشته باشند تا خدای نکرده در جبهه دشمن قرار نگیرند.

دکتر هاشمی نژاد فاصله گرفتن از ولایت را آغاز انحراف دانسته و به معرفی خصوصیات و منحرفین و منافقین پرداختند.

در پایان به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.