دکتر رضا رنجبر‌کریمی در جلسه شورای اداری شهرستان رفسنجان: دانشگاه تکیه‌گاه اصلی توسعه است  / 26 دی ماه 1391

‌رئیس دانشگاه ولی‌عصر (عج‌) طی سخنانی در جلسه شورای اداری شهرستان رفسنجان در تاریخ 25 دیماه که در محل فرمانداری رفسنجان برگزار گردیدفرمودند: موفقیت‌های علمی  وفرهنگی  در سایه همدلی و همراهی مسئولان و دانشگاه به دست می‌آید و دانشگاه تکیه‌گاه اصلی توسعه است.

دکتر رضا رنجبر‌کریمی اظهار داشت: محور توسعه پایدار انسان است و هر جامعه‌ای که در آن دانش و فرهنگ رواج داشته باشد، رو به پیشرفت است و به تدریج اثرات آن دیده می‌شود.کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت‌های زیادی در تمام زمینه‌ها به ویژه حوزه علم‌  ودانش داشته ‌و رشد و شکوفایی علمی ایران در کل دنیا ثابت شده  ودرحال شکوفایی روزافزون خیره کننده است.

وی تصریح کرد: تولید علم در ایران 11 برابر رشد جهانی است و مقاله‌هایی که امروز دانشمندان ایرانی در مجامع بین‌المللی ارائه می‌دهند بیش از 17 هزار مقاله در سال می باشدو کشور ما با افتخارتمام مقام اول علمی در منطقه را دارا است و جایگاهی که قرار بود، سال 1404 به آن دست یابد، امروز به آن رسیده است.

رنجبرکریمی با اشاره به رشد علم و فناوری در‌ رفسنجان حضور 25 هزار دانشجو در شهرستان را بسیا رمهم ارزیابی و عنوان کرد: این حجم دانشجو در همه ابعاد باعث توسعه شهرستان خواهد شد

ایشان، سه دانشگاه دولتی‌، هفت دانشگاه آزاد و غیر‌انتفاعی و شش حوزه علمیه در شهرستان را نشان رشد و بالندگی در این زمینه خواند و گفت: این مهم موجب رونق اقتصادی شده و هزاران نفر به طور مستقیم غیر‌مستقیم از آن بهره‌مند می‌شوند.

رنجبرکریمی بیان کرد: دانشگاه‌های رفسنجان در بعد علمی جایگاه بسیار خوبی در سطح استان‌، کشور و دنیا دارند و اکنون دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان شاهد حضور دانشمندان تراز اول دنیا است.

وی به کنفرانس شیمی آلی که سال گذشته در رفسنجان برگزار شد اشاره و بیان داشت: حدود یک هزار دانشمند و متخصص از سراسر ایران و جهان در این کنفرانس شرکت کردند که نام دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان بیشتر از همیشه در دنیا طنین‌انداز شد.

رنجبرکریمی انتصاب شایسته پروفسور دهقان یک چهره دانشگاهی رفسنجانی را برای نخستین بار در کشور از استان کرمان به ریاست انجمن ریاضی ایران از افتخارات این دانشگاه خواند و افزود: گروه ریاضی دانشگاه ولی‌عصر (عج) فعالیت زیادی در سطح بین‌المللی دارد.

وی کسب رتبه  مدیر پژوهشی استان توسط آقای دکتر رنجبرعسکری و پژوهشگر برتر کشاورزی استان توسط آقای دکتر روستا را از دیگر افتخارات دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان دانست و ابراز داشت: این موفقیت‌ها در سایه همدلی و همراهی مسئولان شهر و دانشگاه به دست آمده و دانشگاه تکیه‌گاه اصلی توسعه در شهرستان رفسنجان است.