موفقیت دانشگاه ولی عصر در چهارمین همایش ملی رویش  / 13 اسفند 1391

چهارمین همایش ملی رویش (ویژه دستاوردهای کانون‏های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه‏های سراسر کشور) در تاریخ‏های 6، 7 و 8 اسفندماه 1391 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران برگزار شد. مراسم افتتاحیه این همایش در تاریخ 6 اسفندماه و با حضور دکتر جلیل دارا (مدیرکل فرهنگی وزارت علوم و جمعی از مسئولین و دست اندرکاران همایش چهارم برگزار شد.

طی 2 روز برگزاری این همایش، بازدیدکنندگان زیادی از این غرفه ها به خصوص غرفه دانشگاه ولی عصر(عج) بازدید نمودند.

در تاریخ 8 اسفندماه  نیزآیین اختتامیه این همایش با حضور دکتر خواجه سروی (معاون فرهنگی و اجتماعلی وزارت علوم)، دکتر رنجبرکریمی (رئیس دانشگاه و جمعی از دانشجویان دانشگاه در سالن مولانا این دانشگاه برگزار شد و دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان در این مراسم  بسیارخوش درخشید. وتوانست با دریافت چهار تندیس یکی از پرافتخارترین دانشگاه‏ ها در دریافت تندیس همایش شود که در این بین کانون خبر دانشگاه، با کسب 3 تندیس از 4 تندیس به عنوان پرافتخارترین کانون فرهنگی در سطح کشور شناخته شد. وهمچنین این کانون به عنوان کانون برتر در حوزه فضای مجازی، کانون قابل تقدیر در حوزه خبر و رسانه و آقای علی تیموری (دبیر کانون) به عنوان دبیرشورای هماهنگی برتر منطقه 5 انتخاب شد که دریافت 3 تندیس توسط یک کانون، در نوع خود در سراسر کشور بی نظیر بود.

همچنین انتخاب کانون افسران جوان جنگ نرم به عنوان کانون قابل تقدیر در حوزه جنگ نرم از دیگر افتخارآفرینی کانون های فرهنگی دانشگاه ولی عصر(عج) بود. این کانون با برنامه ریزی دقیق و منظم و با ارائه برنامه های متناسب با حوزه کاری خود توانست در میان کانون های مربوط به این حوزه، شایسته تقدیر شود.

موفقیت‏های کانون‏های خبر و افسران جوان جنگ نرم را به تمامی دانشگاهیان ولی عصر (عج) تبریک عرض نموده و همچنین عرض خسته نباشید داریم به  معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه.