حضور حضرت ایت الله سیدعلی حسینی آملی در دانشگاه  / 18 اسفند 1391

برای دومین بار است  که فضای دانشگاه به فیض شرفیابی وحضور شاگردانی متمتع از درس  واصل به مقام منیع قرب فریضه ، مراقب ادب مع الله حضرت ذوالفنون حسن زاده آملی  معطر میشود.او که حقیقت علم را مدیون چشیدن آب دهان مبارک حضرت ثامن البرکت مولای عظیم طوس  حضرت علی ابن موسی الرضا است.

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند                            وندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند

بی خود ازشعشعه پرتوذاتم کردند                           باده ازجام تجلی صفاتم دادند

چه مبارک سحری بود وچه فرخنده شبی                    آن شب قدر که این تازه براتم دادند

جمعه 18 اسفندماه حجه السلام سید علی حسینی آملی که  خود نیز از بزرگان اخلاق وعرفان حوزه علمیه قم است با حضور در سالن آمفی تئاتر شهیدارسلان در جمع علاقمندان  قرارگرفت وهمگان راشیفته نگاه نو واندیشمندانه اش به انسان کرد. انشاءالله که شاهد استمرار این حرکتهای ثمربخش  وزیبا دردانشگاه  باشیم.